Всеукраїнський тиждень права

З метою підвищення рівня правової освіти, роз’яснення норм чинного законодавства, виховання учнівської молоді в дусі поваги до права у школі було організовано та проведено з 10 по 14 грудня Всеукраїнський тиждень права. Під керівництвом ЗДНВР Бодні Н.М., педагогів-організаторів, класних керівників відбулося ряд тематичних заходів.

Тиждень було розпочато загальношкільною лінійкою, у шкільній бібліотеці було оформлено виставку літератури правового змісту «Права людини». 10 грудня, до Дня проголошення Загальної декларації прав людини, проведено загальношкільний тематичний урок.

Школярі активізували знання про права і обов’язки дітей, беручи участь у конкурсі-виставці стінгазет та плакатів, конкурсі-виставці малюнків «Наші права».

Учні 5-6 класів разом з казковими героями подорожували до Країни Прав. Старшокласники переглянули та обговорили правові ролики, які розповідали про зміст прав людини, викладених у Загальній декларації. Учні 8-11 класів взяли участь у соціологічному опитуванні «Діти та молодь про свої права».

Тиждень був насиченим і цікавим. Проведення подібних тематичних заходів допомагає вихованцям нашого закладу завжди іти пліч-о-пліч з правопорядком, дружити з Фемідою.

Кiлькiсть переглядiв: 269

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.