Місячник благоустрою у школі

Упорядковування та приведення до належного естетичного стану території закладу – це обов’язок кожного працівника та вихованця. Крім того, це ознака нашої культури та вияв свідомості, громадськості.

З метою поліпшення благоустрою та санітарного стану навколишнього середовища у Малобакайській школі протягом квітня проходив місячник озеленення та благоустрою території: прибрано осінній падолист, який був під снігом, обкопано дерева та кущі на території школи, омолоджено старі дерева, підготовлено клумби до посадки квітів та посіяно їх. Значний обсяг роботи проведено на території, прилеглої до шкільного двора навпроти центрального входу. Старшокласники на чолі з директором школи Г.Я.Павлинським, завідуючим шкільним господарством О.А.Блохою, уч. трудового навчання В.О.Рясковим посадили 20 берез, 10 дубів, 7 лип, 30 кущів ялівцю.

/Files/images/novini/2018-19/kvten19/IMG_20190319_125744.jpg

В останній тиждень місяця учні 5-11 класів разом з уч. трудового навчання В.О.Рясковим старанно працювали на навчально-дослідних ділянках.

Головне – дотримуватись всім відомого вислову:«Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять».Для колективу нашої школи – це не гасло, а щоденна життєва сутність.

/Files/images/novini/2018-19/kvten19/IMG_20190319_125857.jpg

Н.М.Бодня, заступник директора з НВР

Кiлькiсть переглядiв: 269

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.