Початок нового 2020-2021 навчального року

Шановні батьки та учні!

Інформуємо вас про порядок організації освітнього процесу в Малобакайській ЗОШ І-ІІІ ступенів. В умовах карантинних обмежень усі маємо свідомо дотримуватися рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів в період карантину в зв'язку з поширенням COVID-19.

Згідно з рекомендаціями МОЗ, ми організовуємо вхід до приміщення школи згідно графіка. На вході дітей зустрічатиме черговий, який здійснюватиме температурний скринінг. У закладі на вході розміщені антисептики. Заклад забезпечений рідким милом, антисептиками, здійснюватиметься щоденне очищення та дезінфікація столів, парт, дверних ручок, перил тощо.

У закладі розміщені інструкції щодо миття та гігієнічної обробки рук.

Згідно з рекомендаціями МОЗ, батьки не допускатимуться в приміщення школи. Це стосується не тільки батьків, а будь-якої сторонньої особи.

Спробуймо всі бути свідомими!

У заклад діти допускаються лише в захисних масках, якими забезпечують їх батьки, однак учні 1-4 класів зможуть знаходитись у школі без них. На уроках діти працюють без масок, а під час перерв, під час руху приміщеннями закладу – у масках (крім учнів 1-4 класів).

Шановні батьки! Просимо довести до відома своїх дітей, що під час освітнього процесу ЗАБОРОНЕНО виходити за межі навчального закладу (похід до магазинів). Все необхідне (напої, солодощі і т.д.) можна взяти із собою зранку. Будь ласка, шановні батьки, врахуйте особливості цього року й допоможіть усім нам виконати рекомендації МОЗ. Ми, у свою чергу, робимо і робитимемо все можливе для безпечного комфортного навчання наших дітей.

Усім нам гарного старту і здоров’я!

Кiлькiсть переглядiв: 136

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.