«Зірки на шкільному небосхилі»

З метою вшанування учнівських досягнень 18 травня у Малобакайській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося традиційне шкільне свято – творчий звіт закладу.

Урочистості розпочалися загальношкільною лінійкою, на якій ЗДНВР Боднею Н.М. оголошено план проведення звіту.

У першій половині дня проводилися відкриті уроки та заходи:

1. Заняття історико-краєзнавчого гуртка. Керівник: Міхно С.І. Презентація дослідження «Історія моєї вулиці».

2.Урок англійської мови у 6 класі. Учитель: Осмоловська Т.В. Тема уроку: «Шкільне життя». Тип уроку: узагальнення та систематизації набутих знань

3.Свято «Прощай, початково школо!», 4 клас. Учитель: Срібна С.В.

В середині дня на школярів чекала святкова гостина у шкільній їдальні.

Учасники звіту мали змогу оглянути підготовлені виставки

– учнівських досягнень «Шкільний олімп»;

– доробок гуртківців закладу «Творчість – це школа, а школа – це майбутнє»;

– фотоколаж «Сторінками шкільного життя класу».

У другій половині дня відбулося свято шкільної родини «Зірки на шкільному небосхилі». Урочисто, з гарним настроєм відзначили грамотами обдарованих учнів школи за перемоги у районних олімпіадах з базових дисциплін, конкурсі МАН, мовно-літературних конкурсах. Школярі отримали відзнаки за участь у благодійній акції «Серце до серця», І Всеукраїнській інтернет-олімпіаді з базових дисциплін.

Велику кількість учнів нагороджено в різноманітних номінаціях 2018 року. Усім, хто своєю працею, розумом, творчими здобутками принесли у цьому навчальному році славу школі, дякували ведучі Н.М.Бодня та І.О.Коваленко.

Директор школи Г.Я.Павлинський слова подяки адресував батькам: заспівпрацю з колективом закладу, розвиток творчих здібностей дітей. Подяками нагороджені родини Непийпи В.Л.,Вовк С.В., Кісіль А.М., Снитки В.І., Набоки О.Г., Біленької Я.Ю., Терещенко І.Г., Закладної С.В., Головко А.П..

Відзначено і тих, хто готує молоде покоління до самостійного життя –мудрих, добрих, рідних вчителів.Вітання перепліталися із музичними номерами у виконанні вихованців вокального гуртка: учнів 4 кл. («Наш дружній клас»), 6 класу («Нічкою темною», «Батьківська пісня»), 4-9 кл. (флеш-моб «Україна вишивана») під керівництвом учителя музики Тетяни Сергіївни Решетченко та педагога-організатора Вероніки Вадимівни Шинкарчук.

Також учасники свята мали змогу переглянути тематичну відео-презентацію, підготовлену І.О.Коваленком.

Святковий день закінчився та гарний настрій, чудові світлини ще довгогрітимуть серця його учасників.

Кiлькiсть переглядiв: 333

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.